Design magazin
Design magazin
Moduláris Kanapé

Laguna

Moduláris Kanapé A Laguna designer ülőhelyek moduláris kanapék és padok széles körű kortárs gyűjteménye. Elena Trevisan olasz építész tervezte, figyelembe véve a vállalati ülőhelyeket. Ívelt, kör alakú és egyenes kanapé modulok karokkal és anélkül egyaránt összekapcsolódnak a megfelelő dohányzóasztalokkal, hogy rugalmasságot biztosítsanak több belsőépítészeti terv létrehozásához.

Csap

Moon

Csap Ennek a csapnak a szerves megjelenését és a görbék folytonosságát a hold félhold fázisa ihlette. A Moon fürdőszoba csap egyedülálló formában integrálja a testet és a fogantyút. Kör alakú keresztmetszet emelkedik a csap aljától a kilépő kifolyóig, létrehozva a Hold csap profilját. A tiszta vágás elválasztja a testet a fogantyúról, miközben a térfogat kompakt.

Lámpa

Jal

Lámpa A Just Another lámpa, a Jal három három alapelvre épül: az egyszerűségre, a minőségre és a tisztaságra. Ez magában foglalja a formatervezés egyszerűségét, az anyagok minőségét és a termék tisztaságát. Ezt alapvetőnek tartották, de ugyanakkor mind az üveg, mind a fény szempontjából jelentőséget tulajdonítottak. Emiatt a Jal sokféle módon, formátumban és összefüggésben használható.

A Segítségnyújtó Robot

Spoutnic

A Segítségnyújtó Robot A Spoutnic egy támogató robot, amelyet arra terveztek, hogy a tyúkokat kiképezzék a fészekdobozukban fektetésre. A tyúkok felállnak a megközelítésüknél és visszatérnek a fészekbe. Általában a tenyésztőnek minden órában, vagy akár fél óránként a tojásrakás csúcsán körül kell járnia, hogy megakadályozzák, hogy a tyúkok tojásaikat a földre rakják. A kicsi, önálló Spoutnic robot könnyen áthalad az ellátási láncok alatt, és az egész épületben keringhet. Az akkumulátor tartja a napot, és egy éjszaka töltődik. Megszabadítja a tenyésztőket az unalmas és hosszú feladatoktól, lehetővé téve a jobb hozamot és korlátozva a leszerelt tojások számát.

A Multifunkcionális Gitár

Black Hole

A Multifunkcionális Gitár A fekete lyuk egy többfunkciós gitár, amely hard rock és metal zenei stílusokon alapul. A test formája kényelmet nyújt a gitárosoknak. Fel van szerelve egy folyadékkristályos kijelzővel az előlapon, hogy vizuális effektusokat és tanulási programokat generáljon. A gitár nyakának mögötti Braille-táblák segíthetnek vakok vagy gyengén látó embereknek gitározni.

Az Oldalfalak

Arca

Az Oldalfalak Az Arca egy monolit, amely csapdába esik egy hálóban, egy mellkas, amely lebeg a lebegő tartalommal együtt. A lakkozott mdf tartályt, amely egy tömör tölgyből készült ideális hálóba zár, három teljes elszívó fiókkal látja el, amelyeket különféle igények szerint lehet elrendezni. A merev tömör tölgyhálót úgy modellezték, hogy beilleszthető legyen a hőre formált üveglemezekre, és így szerves formát kapnak, amely a víz tükrét szimulálja. Az egész szekrény átlátszó metakrilát tartón nyugszik, hogy hangsúlyozzák az ideális úszást.