Design magazin
Design magazin
Az Automatikus Kávéfőző

F11

Az Automatikus Kávéfőző Az egyszerű és elegáns, tiszta vonalak és a kiváló minőségű alapanyagokból az F11 formatervezés professzionális és otthoni környezetben is megfelelő. A színes, 7 "-es érintőképernyő rendkívül egyszerűen használható és intuitív. Az F11 egy" egygombos "gép, ahol testreszabhatja a kívánt italokat a gyors kiválasztáshoz. Nagyobb babtartály, víztartály és talajtartály áll rendelkezésre a csúcsidő kezelésére. A szabadalmazott sörfőző nyomás alatt álló eszpresszót vagy nem túlnyomásos rendszeres kávét kínál, és az aromát a lapos kerámia pengék garantálják.

A Biztonsági Eszköz

G2 Face Recognition

A Biztonsági Eszköz A kiváló minőségű anyagok és a formatervezés egyszerűsége miatt ez a biztonsági arcfelismerő eszköz képzeletbeli, stílusos és robusztus. Belső szintű fejlett technológia, hogy ez a világ egyik leggyorsabb és nagyon pontos legyen, senki sem tudja megcsalni az algoritmust. Vízálló termék, atmoszférikus fényszóróval a hátoldalán, hogy még a leghidegebb irodában is környezeti hangulatot teremtsen. A kompakt méret miatt szinte mindenhol elfér, az alak pedig lehetővé teszi vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezését.

A Fejlődő Bútor

dotdotdot.frame

A Fejlődő Bútor Az otthonok egyre kisebbek, ezért sokoldalú, könnyű bútorokra van szükségük. A Dotdotdot.Frame az első mobil, testreszabható bútorrendszer a piacon. Hatékony és kompakt, a váz rögzíthető a falhoz, vagy ahhoz támaszkodhat, hogy otthonát könnyen el lehessen helyezni. Testreszabhatósága a 96 lyukból és a hozzájuk illeszkedő kiegészítők széles skálájából származik. Használjon egyet, vagy csatlakoztasson több rendszert szükség szerint együtt - van egy végtelen kombináció.

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer

Spider Bin

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer A Spider bin egy univerzális és gazdaságos megoldás az újrahasznosítható anyagok válogatására. Felugró tartályok csoportja készül otthoni, irodai vagy kültéri célokra. Az egyiknek két alapvető része van: keret és táska. Könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, kényelmes szállítani és tárolni, mert sík lehet, ha nem használja. A vásárlók az internetes pókkosarat megrendelik, ahol igényeik szerint választhatják meg a méretét, a pókkosarak számát és a táska típusát.

A Jégforma

Icy Galaxy

A Jégforma A természet mindig is az egyik legfontosabb inspirációs forrás volt a tervezők számára. Az ötlet a tervezők szem előtt tartva a Tejút galaxis térét és imázsát vizsgálta meg. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb szempontja az volt, hogy egyedi formát hozzon létre. Számos, a piacon megjelenő formatervezés a legtisztább jég készítésére koncentrál, ám a bemutatott formatervezés során a tervezők szándékosan az ásványok által készített formákra összpontosítottak, miközben a víz jéggé válik, hogy egyértelműbb legyen, hogy a tervezők természetes hibát alakítottak át. egy gyönyörű hatást. Ez a kialakítás spirális, gömb alakú.

A Transzformációs Kerékpárparkolás

Smartstreets-Cyclepark™

A Transzformációs Kerékpárparkolás A Smartstreets-Cyclepark sokoldalú, modernizált kerékpárparkoló létesítmény két kerékpár számára, amely perc alatt elfér, lehetővé téve a kerékpáros parkolási lehetőségek gyors fejlesztését a városi területeken anélkül, hogy az utcai jelenethez rendetlenséget okozna. A felszerelés segíti a kerékpáros lopások csökkentését, és a legszűkebb utcákon is felszerelhető, új értéket adva a meglévő infrastruktúrának. Rozsdamentes acélból készült berendezés RAL színű és a helyi hatóságok vagy szponzorok számára márkanevű lehet. Használható a kerékpáros útvonalak azonosításához is. Konfigurálható bármilyen méretű vagy stílusú oszlophoz.