Design magazin
Design magazin
Az Asztal

Minimum

Az Asztal Nagyon könnyű és egyszerű a gyártásban és a szállításban. Nagyon funkcionális kialakítás, bár kívülről nagyon könnyű és egyedi. Ez az egység teljesen szétszerelhető egység, amelyet bármikor le lehet szerelni és összeszerelni. A hossz kombinálható, mivel fa-fém lábak is lehetnek, amelyeket a fém csatlakozókra szerelnek össze. A lábak formája és színe a követelményeknek megfelelően módosítható.

Projekt neve : Minimum, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

Minimum Az Asztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.