Design magazin
Design magazin
Növekvő Lámpa

BB Little Garden

Növekvő Lámpa Ez a projekt azt javasolja, hogy támogassa ezt az új felhasználást, amely teljesebb érzékszervi főzési élményt nyújt. A BB Kiskert egy sugárzó, növekvő lámpa, amely az aromás növények helyét a konyhában szeretné újra megtekinteni. Ez egy tiszta vonalakkal rendelkező kötet, mint igazi minimalista tárgy. A karcsú kialakítást különösen arra vizsgálták, hogy alkalmazkodjon a különféle beltéri környezetekhez, és különös figyelmet fordítson a konyhára. A BB kiskert növények keretét képezi, tiszta vonala nagyítja őket, és nem zavarja az olvasást.

Projekt neve : BB Little Garden, A tervezők neve : Martouzet François-Xavier, Ügyfél neve : Hall Design.

BB Little Garden Növekvő Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.