Design magazin
Design magazin
Növekvő Lámpa

BB Little Garden

Növekvő Lámpa Ez a projekt azt javasolja, hogy támogassa ezt az új felhasználást, amely teljesebb érzékszervi főzési élményt nyújt. A BB Kiskert egy sugárzó, növekvő lámpa, amely az aromás növények helyét a konyhában szeretné újra megtekinteni. Ez egy tiszta vonalakkal rendelkező kötet, mint igazi minimalista tárgy. A karcsú kialakítást különösen arra vizsgálták, hogy alkalmazkodjon a különféle beltéri környezetekhez, és különös figyelmet fordítson a konyhára. A BB kiskert növények keretét képezi, tiszta vonala nagyítja őket, és nem zavarja az olvasást.

Projekt neve : BB Little Garden, A tervezők neve : Martouzet François-Xavier, Ügyfél neve : Hall Design.

BB Little Garden Növekvő Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.