Design magazin
Design magazin
Növekvő Lámpa

BB Little Garden

Növekvő Lámpa Ez a projekt azt javasolja, hogy támogassa ezt az új felhasználást, amely teljesebb érzékszervi főzési élményt nyújt. A BB Kiskert egy sugárzó, növekvő lámpa, amely az aromás növények helyét a konyhában szeretné újra megtekinteni. Ez egy tiszta vonalakkal rendelkező kötet, mint igazi minimalista tárgy. A karcsú kialakítást különösen arra vizsgálták, hogy alkalmazkodjon a különféle beltéri környezetekhez, és különös figyelmet fordítson a konyhára. A BB kiskert növények keretét képezi, tiszta vonala nagyítja őket, és nem zavarja az olvasást.

Projekt neve : BB Little Garden, A tervezők neve : Martouzet François-Xavier, Ügyfél neve : Hall Design.

BB Little Garden Növekvő Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.