Design magazin
Design magazin
Levélnyitó

Memento

Levélnyitó Mindegyik hálás. Levélnyitók sorozata, amely a foglalkozásokat tükrözi: A Memento nem csupán eszközkészlet, hanem tárgyak sorozata is, amely kifejezi a felhasználó háláját és érzéseit. A termék-szemantika és a különböző szakmák egyszerű képei révén az egyes Memento darabok kivitele és egyedi felhasználási módjai különféle szívből származó élményeket adnak.

A Fotel

Osker

A Fotel Osker azonnal meghívja Önt, hogy üljön hátra és pihenjen. Ennek a karosszéknek egy nagyon kifejezett és ívelt kialakítása van, amely megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a tökéletesen kialakított fűrészáruk, bőr kartámaszok és párnák. A sok részlet és a kiváló minőségű anyagok felhasználása: a bőr és a masszív fa modern és időtálló dizájnt garantálnak.

Mosdó Bútor

Eva

Mosdó Bútor A tervező inspirációja a minimális tervezésből származott, és csendes, de üdítő funkcióként való felhasználását a fürdőszobában. Az építészeti formák és az egyszerű geometriai térfogat kutatása során derült ki. A medence potenciálisan olyan elem lehet, amely meghatározza a különböző tereket, és ezzel egyidőben egy középpontot a térbe. Nagyon könnyen kezelhető, tiszta és tartós is. Számos változat létezik, beleértve önálló, ülő padon és falra szerelhető, valamint egyszeri vagy dupla mosogatót. A színváltozások (RAL színek) segítik a formatervezés integrálását a térbe.

Asztali Lámpa

Oplamp

Asztali Lámpa Az Oplamp tartalmaz egy kerámia testet és egy masszív fa alapot, amelyre led fényforrás van elhelyezve. Három kúp egyesítésével kapott alakjának köszönhetően az Oplamp testét három megkülönböztethető helyzetbe lehet forgatni, amely különféle típusú fényeket hoz létre: magas asztali lámpa környezeti megvilágítással, alacsony asztali lámpa környezeti megvilágítással vagy két környezeti fény. A lámpa kúpjának minden elrendezése lehetővé teszi, hogy az egyik fénysugár legalább egy természetes módon kölcsönhatásba lépjen a környező építészeti beállításokkal. Az Oplamp olaszországi gyártmányú és teljesen kézműves.

Az Állítható Asztali Lámpa

Poise

Az Állítható Asztali Lámpa A Poise, az asztali lámpa akrobatikus megjelenése, amelyet Robert Dabi, az Unform tervezett. A stúdió a statikus és a dinamikus, valamint a nagy vagy kicsi testtartás között mozog. A megvilágított gyűrű és az azt tartó kar közötti aránytól függően egy metsző vagy érintő vonal lép fel a kör felé. Magasabb polcra helyezve a gyűrű túlnyúlhat a polcon; vagy a gyűrű megdöntésével megérintheti a környező falat. Ennek az állíthatóságnak az a célja, hogy a tulajdonos kreatívan bekapcsolódjon, és a fényforrással az őt körülvevő egyéb tárgyak arányában játsszon.

Hangszóró Zenekar

Sestetto

Hangszóró Zenekar Előadókból álló zenekari együttes, amely igazi zenészként játszik együtt. A Sestetto egy többcsatornás audiorendszer, amely egyedi hangsávokat játszik le külön hangszórókban, különféle technológiákkal és anyagokkal, amelyek a konkrét hangtáskának vannak szentelve, tiszta beton, rezonáló fa hanglemezek és kerámia szarvak között. A dalok és a részek keverése fizikailag visszatér a hallgatás helyére, mint egy igazi koncerten. Sestetto a felvett zene kamarazenekara. A Sestetto-t közvetlenül a tervezők, Stefano Ivan Scarascia és Francesco Shyam Zonca készítik.