Design magazin
Design magazin
Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz

Biometric Facilities Access Camera

Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz A falakba vagy kioszkokba épített biometrikus eszköz, amely rögzíti az írist és az egész arcot, majd adatbázisra hivatkozik a felhasználói jogosultságok meghatározása céljából. Hozzáférést biztosít az ajtók kinyitása vagy a felhasználók bejelentkezése révén. A felhasználói visszajelzési funkciók beépítve vannak az önbeállítás egyszerűsítéséhez. A LED-ek láthatatlanul megvilágítják a szemet, és van egy vaku a gyenge fényviszonyokhoz. Az előlap 2 műanyag alkatrészből áll, lehetővé téve a kéthangú színeket. A kisebb rész finom részletekkel vonzza a szemet. Az űrlap egyszerűsíti a 13 elülső oldalsó alkatrészt esztétikusabb termékké. Vállalati, ipari és otthoni piacokhoz készült.

Projekt neve : Biometric Facilities Access Camera, A tervezők neve : Travis Baldwin, Ügyfél neve : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.