Design magazin
Design magazin
Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz

Biometric Facilities Access Camera

Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz A falakba vagy kioszkokba épített biometrikus eszköz, amely rögzíti az írist és az egész arcot, majd adatbázisra hivatkozik a felhasználói jogosultságok meghatározása céljából. Hozzáférést biztosít az ajtók kinyitása vagy a felhasználók bejelentkezése révén. A felhasználói visszajelzési funkciók beépítve vannak az önbeállítás egyszerűsítéséhez. A LED-ek láthatatlanul megvilágítják a szemet, és van egy vaku a gyenge fényviszonyokhoz. Az előlap 2 műanyag alkatrészből áll, lehetővé téve a kéthangú színeket. A kisebb rész finom részletekkel vonzza a szemet. Az űrlap egyszerűsíti a 13 elülső oldalsó alkatrészt esztétikusabb termékké. Vállalati, ipari és otthoni piacokhoz készült.

Projekt neve : Biometric Facilities Access Camera, A tervezők neve : Travis Baldwin, Ügyfél neve : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.