Design magazin
Design magazin
Az Állítható Asztallapú Asztal

Dining table and beyond

Az Állítható Asztallapú Asztal Ez a táblázat képes felületét különböző formákra, anyagokra, textúrákra és színekre igazítani. A hagyományos asztallal ellentétben, amelynek asztali felülete szolgál a felszolgáló kiegészítők (tányérok, tálalók stb.) Rögzített felületén, az asztal összetevői mind felületként, mind pedig felszolgáló kiegészítőként szolgálnak. Ezek a kiegészítők a kívánt étkezési igényektől függően különböző alakú és méretű alkatrészekből állhatnak. Ez az egyedülálló és innovatív kialakítás a hagyományos étkezőasztalot dinamikus középpontjává alakítja az ívelt kiegészítők folyamatos átrendezése révén.

Projekt neve : Dining table and beyond, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : Studio NL.

Dining table and beyond Az Állítható Asztallapú Asztal

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.