Design magazin
Design magazin
Az Állítható Asztallapú Asztal

Dining table and beyond

Az Állítható Asztallapú Asztal Ez a táblázat képes felületét különböző formákra, anyagokra, textúrákra és színekre igazítani. A hagyományos asztallal ellentétben, amelynek asztali felülete szolgál a felszolgáló kiegészítők (tányérok, tálalók stb.) Rögzített felületén, az asztal összetevői mind felületként, mind pedig felszolgáló kiegészítőként szolgálnak. Ezek a kiegészítők a kívánt étkezési igényektől függően különböző alakú és méretű alkatrészekből állhatnak. Ez az egyedülálló és innovatív kialakítás a hagyományos étkezőasztalot dinamikus középpontjává alakítja az ívelt kiegészítők folyamatos átrendezése révén.

Projekt neve : Dining table and beyond, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : Studio NL.

Dining table and beyond Az Állítható Asztallapú Asztal

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.