Design magazin
Design magazin
Az Érzékelt Csaptelep

miscea KITCHEN

Az Érzékelt Csaptelep A miscea KITCHEN rendszer a világ első valóban érintésmentes multi-folyadék-adagoló konyhai csaptelepje. 2 adagolót és egy csaptelepet kombinálva egy egyedi és könnyen használható rendszerbe, ez kiküszöböli a különálló adagolók szükségességét a konyhai munkaterületen. A csaptelep teljesen érintésmentes, hogy maximális kézhigiéniai előnyöket biztosítson, és csökkentse a káros baktériumok terjedését. Számos kiváló minőségű és hatékony szappan, mosó- és fertőtlenítőszer használható a rendszerrel. A piacon elérhető leggyorsabb és legmegbízhatóbb érzékelő technológiát kínálja a precíziós teljesítmény érdekében.

Projekt neve : miscea KITCHEN, A tervezők neve : Rob Langendijk, Ügyfél neve : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Az Érzékelt Csaptelep

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.