Design magazin
Design magazin
Lámpatest

vanory Estelle

Lámpatest Az Estelle ötvözi a klasszikus dizájnt egy hengeres, kézzel készített üvegtest formájában innovatív világítási technológiával, amely háromdimenziós fényhatásokat hoz létre a textil lámpabúrán. Szándékosan úgy tervezték, hogy a világítási hangulatokat érzelmi élménnyé alakítsa, az Estelle statikus és dinamikus hangulatok végtelen választékát kínálja, amelyek mindenféle színt és átmenetet eredményeznek, a lámpatest érintőpaneljéről vagy egy okostelefon-alkalmazásról vezérelve.

Asztal

la SINFONIA de los ARBOLES

Asztal A la SINFONIA de los ARBOLES asztala a költészetet keresi a dizájnban... Az erdő a földről nézve olyan, mint az égbe húzódó oszlopok. Nem láthatjuk őket felülről; az erdő madártávlatból sima szőnyeghez hasonlít. A vertikálisság horizontálissá válik, és kettősségében továbbra is egységes marad. Hasonlóképpen, a la SINFONIA de los ARBOLES asztal a fák ágait juttatja eszünkbe, amelyek stabil alapot képeznek egy finom munkalaphoz, amely kihívást jelent a gravitációs erővel szemben. Csak itt-ott villan át a napsugár a fák ágai között.

Világítás

Mondrian

Világítás A Mondrian felfüggesztett lámpa színeken, térfogatokon és formákon keresztül éri el az érzelmeket. A név ihletője, Mondrian festő. Ez egy vízszintes tengelyen téglalap alakú függesztőlámpa, amelyet több réteg színes akril épít fel. A lámpa négy különböző nézetű, kihasználva a kompozícióhoz használt hat szín kölcsönhatását és harmóniáját, ahol a formát egy fehér vonal és egy sárga réteg szakítja meg. A Mondrian felfelé és lefelé egyaránt fényt bocsát ki, szórt, non-invazív világítást hozva létre, amely szabályozható vezeték nélküli távirányítóval szabályozható.

Váza

Canyon

Váza A kézzel készített virágváza 400 darab különböző vastagságú, precíziós lézeres fémlemezből készült, rétegenként egymásra rakva, darabonként hegesztett, művészi virágvázaszobrot demonstrálva, a kanyon részletes mintájában. Az egymásra rakott fémrétegek a kanyon metszetének textúráját mutatják, növelve a különböző környezeti feltételek melletti forgatókönyveket, szabálytalanul változó természetes textúra hatásokat hozva létre.

Szék

Stool Glavy Roda

Szék A Glavy Roda szék a családfőben rejlő tulajdonságokat testesíti meg: tisztesség, szervezettség és önfegyelem. A derékszög, a kör és a téglalap formák díszítő elemekkel kombinálva támogatják a múlt és a jelen kapcsolatát, így a szék időtlen tárggyá válik. A szék fából készült, környezetbarát bevonattal, és tetszőleges színre festhető. A Glavy Roda szék természetesen illeszkedik egy iroda, szálloda vagy magánlakás bármely belső terébe.

Dohányzóasztal

Sankao

Dohányzóasztal A Sankao dohányzóasztal, japánul "három arc", egy elegáns bútor, amely minden modern nappali fontos szereplőjévé válik. A Sankao egy evolúciós koncepción alapul, amely élőlényként nő és fejlődik. Az anyagválasztás csak fenntartható ültetvényekről származó tömörfa lehetett. A Sankao dohányzóasztal a legmagasabb gyártási technológiát és a hagyományos kézművességet ötvözi, így minden darab egyedi. A Sankao különböző tömörfafajtákban kapható, mint például Iroko, tölgy vagy kőris.