Design magazin
Design magazin
A Fenntarthatóság Bőröndje

Rhita

A Fenntarthatóság Bőröndje Összeszerelés és szétszerelés a fenntarthatóság érdekében. A tervezett innovatív csuklós szerkezettel az alkatrészek 70% -a csökkent, nincs ragasztó vagy szegecs a rögzítéshez, nincs belső varrás varrva, ami megkönnyíti a javítást, és a teher mennyiségének 33% -át lecsökkentette, végül kiterjesztette a bőröndöt életciklus. Minden alkatrészt meg lehet vásárolni külön-külön, saját bőrönd testreszabásához vagy alkatrészek cseréjéhez; nincs szükség bőrönd visszaváltására a javítóközpontba, időt takarít meg és csökkenti a szállítás szénlábnyomát.

Kültéri Fém Szék

Tomeo

Kültéri Fém Szék A 60-as években a látnoki tervezők kidolgozták az első műanyag bútorokat. A tervezők tehetsége az anyag sokoldalúságával párosulva vezette nélkülözhetetlenségét. Mind a tervezők, mind a fogyasztók rabja lett ennek. Ma ismerjük annak környezeti veszélyeit. Az étterem terasza továbbra is tele van műanyag székekkel. Ennek oka az, hogy a piac kevés alternatívát kínál. A formavilág ritkán lakik az acélbútorok gyártói között, sőt néha újra közzéteszik a 19. század végi mintákat… Itt jön létre Tomeo: egy modern, könnyű és egymásra rakható acélszék.

A Lámpás Telepítése

Linear Flora

A Lámpás Telepítése A lineáris növényt a Bougainvillea, a Pingtung megye virágának „három” száma ihlette. A mű alulról nézve látható három bougainvillea szirmokon kívül a variációk és a háromszoros is különféle aspektusokban észlelhetők. A tajvani lámpafesztivál 30. évfordulója alkalmából Ray Teng Pai világítótes művészt felkérték a Pingtung megye kulturális ügyek osztálya, hogy hozzon létre egy nem szokatlan lámpást, az egyedi forma és a technológia kombinációját, és üzenetet küldjön a fesztivál örökségének átalakításáról. és összekapcsoljuk a jövővel.

A Környezeti Fény

25 Nano

A Környezeti Fény 25 A Nano egy művészi könnyű eszköz, amely ábrázolja az ideiglenes és a kitartást, a születést és a halált. Együttműködve a Spring Pool Glass Industrial Co., Ltd.-vel, amelynek jövőképe a szisztematikus üveg újrahasznosítási hurok felépítése a fenntartható jövő számára, a 25 Nano a viszonylag törékeny buborékot választotta közegként, szemben a szilárd üveggel, hogy megvalósítsa az ötletét. A műszerben a fény megvillan a buborék életciklusain, és szivárványszerű színt és árnyékot vetít a környezetre, álomszerű légkört teremtve a felhasználó körül.

A Feladatvilágítás

Linear

A Feladatvilágítás A Linear Light csőhajlítási technikáját széles körben használják járműalkatrészek gyártására. A folyékony szögvonalat a tajvani gyártó precíziós vezérlésével valósítják meg, tehát minimális anyaggal kell rendelkezniük a könnyű, erős és hordozható Linear Light gyártásához; ideális bármilyen modern belső megvilágításához. Villódzásmentes, tompításos LED-chipeket alkalmaz, memória funkcióval, amely az előző beállított hangerőn bekapcsol. A Lineáris Feladatot úgy tervezték, hogy a felhasználó könnyen össze tudja állítani, nem mérgező anyagból áll, és lapos csomagolással érkezik; mindent megtesz a környezeti hatások csökkentése érdekében.

A Munkaterület

Dava

A Munkaterület A Dava nyílt űr irodák, iskolák és egyetemek számára lett kifejlesztve, ahol a csendes és koncentrált munkafázisok fontosak. A modulok csökkentik az akusztikus és vizuális zavarokat. Háromszög alakja miatt a bútor helytakarékos és sokféle elrendezési lehetőséget kínál. A Dava anyagai WPC és gyapjú filc, amelyek mind biológiailag lebonthatók. A beépülő rendszer rögzíti a két falat az asztallaphoz, és aláhúzza a gyártás és a kezelés egyszerűségét.