Design magazin
Design magazin
A Víz- És Szeszespoharak

Primeval Expressions

A Víz- És Szeszespoharak Tojás alakú kristálypoharak lejtős vágással. Egy egyszerű csepp üveges folyadék, egy természetes lencse, amelyet élénk kristálypoharakba foglalnak, amelyek örömmel ringatják kereküket, miközben megőrzik stabilitását az anyagok átgondolt elrendezése révén. Ringatásuk nyugodt és szórakoztató légkört teremt. A szemüveg diszkréten illeszkedik a tenyérhez, ha azt tartják. Szimbiózisban, lágyan tervezett, kézzel készített alátétekkel dióból vagy xilitből - ősi fűrészáruból. Kiegészítve ellipszis alakú dió tálcákkal három vagy tíz pohárhoz és egy ujj-étel tálcához. A tálcák sima ellipszis alakjuk miatt forgathatók.

Projekt neve : Primeval Expressions, A tervezők neve : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Ügyfél neve : Stories Design.

Primeval Expressions A Víz- És Szeszespoharak

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.