Design magazin
Design magazin
Városi Világítás

Herno

Városi Világítás A projekt kihívása a városi világítás tervezése a teheráni környezettel összhangban és az állampolgárok számára vonzó. Ezt a fényt az Azadi-torony ihlette: Teherán fő szimbóluma. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy megvilágítsa a környező területet és az embereket meleg fénykibocsátással, és barátságos légkört teremtsen, különböző színekkel.

Projekt neve : Herno, A tervezők neve : Mohsen Noroozi, Ügyfél neve : egg plus.

Herno Városi Világítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.