Design magazin
Design magazin
Városi Világítás

Herno

Városi Világítás A projekt kihívása a városi világítás tervezése a teheráni környezettel összhangban és az állampolgárok számára vonzó. Ezt a fényt az Azadi-torony ihlette: Teherán fő szimbóluma. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy megvilágítsa a környező területet és az embereket meleg fénykibocsátással, és barátságos légkört teremtsen, különböző színekkel.

Projekt neve : Herno, A tervezők neve : Mohsen Noroozi, Ügyfél neve : egg plus.

Herno Városi Világítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.