Design magazin
Design magazin
A Többfunkciós Íróasztal

Portable Lap Desk Installation No.1

A Többfunkciós Íróasztal Ezt a hordozható laptop asztali 1. sz. Telepítést úgy tervezték, hogy a felhasználók rugalmas, sokoldalú, fókuszált és rendezett munkaterületet biztosítsanak a felhasználók számára. Az íróasztal rendkívül helytakarékos falra szerelési megoldást tartalmaz, és síkban a falnak tárolandó. A bambuszból készült íróasztal leszerelhető a fali konzolból, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lapokként használhassa otthoni különféle helyeken. Az íróasztal felső részén egy horony található, amelyet telefon vagy tabletta állványként lehet használni a termék felhasználói élményének javítása érdekében.

Projekt neve : Portable Lap Desk Installation No.1, A tervezők neve : Liyang Liu, Ügyfél neve : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 A Többfunkciós Íróasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.