Design magazin
Design magazin
A Vezeték Nélküli Hangszórók

FiPo

A Vezeték Nélküli Hangszórók A FiPo (a „Fire Power” rövidített formája) figyelemre méltó kivitelével a hang mély behatolására utal a csontsejtekbe, mint a tervezés ihletésére. A cél nagy teljesítményű és minőségi hang előállítása a test csontokba és annak sejtjeibe. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a hangszóró csatlakoztatását mobiltelefonhoz, laptophoz, táblagépekhez és más eszközökhöz Bluetooth-on keresztül. A hangszóró elrendezési szögét az ergonómiai szabványok figyelembe vételével tervezték meg. Sőt, a hangszóró elválasztható üveglapjától, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy újratöltse.

Projekt neve : FiPo , A tervezők neve : Nima Bavardi, Ügyfél neve : Nima Bvi Design.

FiPo  A Vezeték Nélküli Hangszórók

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.