Design magazin
Design magazin
A Kerékpár Világítás

Safira Griplight

A Kerékpár Világítás A SAFIRA inspirációja annak a szándéka, hogy rendetlen rendezvényeket oldja meg a kormányon a modern kerékpárosok számára. Az első lámpát és az irányjelzőt a markolat kialakításába integrálva ragyogóan eléri a célt. Az üreges kormányszerkezet akkumulátorházként történő kihasználásával maximalizálható az elektromos áram kapacitása. A markolat, a kerékpáros fény, az irányjelző és a kormányfülke akkumulátora kombinációjának köszönhetően a SAFIRA válik a legkisebb és relevánsabb teljesítményű kerékpáros megvilágítási rendszerré.

Projekt neve : Safira Griplight, A tervezők neve : Chou-Hang, Yang, Ügyfél neve : LEXDESIGN.

Safira Griplight A Kerékpár Világítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.