Design magazin
Design magazin
A Kerékpár Világítás

Safira Griplight

A Kerékpár Világítás A SAFIRA inspirációja annak a szándéka, hogy rendetlen rendezvényeket oldja meg a kormányon a modern kerékpárosok számára. Az első lámpát és az irányjelzőt a markolat kialakításába integrálva ragyogóan eléri a célt. Az üreges kormányszerkezet akkumulátorházként történő kihasználásával maximalizálható az elektromos áram kapacitása. A markolat, a kerékpáros fény, az irányjelző és a kormányfülke akkumulátora kombinációjának köszönhetően a SAFIRA válik a legkisebb és relevánsabb teljesítményű kerékpáros megvilágítási rendszerré.

Projekt neve : Safira Griplight, A tervezők neve : Chou-Hang, Yang, Ügyfél neve : LEXDESIGN.

Safira Griplight A Kerékpár Világítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.