Design magazin
Design magazin
A Kerékpár Világítás

Safira Griplight

A Kerékpár Világítás A SAFIRA inspirációja annak a szándéka, hogy rendetlen rendezvényeket oldja meg a kormányon a modern kerékpárosok számára. Az első lámpát és az irányjelzőt a markolat kialakításába integrálva ragyogóan eléri a célt. Az üreges kormányszerkezet akkumulátorházként történő kihasználásával maximalizálható az elektromos áram kapacitása. A markolat, a kerékpáros fény, az irányjelző és a kormányfülke akkumulátora kombinációjának köszönhetően a SAFIRA válik a legkisebb és relevánsabb teljesítményű kerékpáros megvilágítási rendszerré.

Projekt neve : Safira Griplight, A tervezők neve : Chou-Hang, Yang, Ügyfél neve : LEXDESIGN.

Safira Griplight A Kerékpár Világítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.