Design magazin
Design magazin
Szék

Tulpi-seat

Szék A Tulpi-design egy holland formatervező stúdió, amely hangulatos, eredeti és játékos tervezést kínál beltéri és kültéri környezetben, különös tekintettel a köztervezésre. Marco Manders Tulpi-székével nemzetközi elismerést ért el. A szemet gyönyörködtető Tulpi ülés színt kölcsönöz minden környezetnek. Ez a formatervezés, az ergonómia és a fenntarthatóság ideális kombinációja hatalmas szórakozási tényezővel! A Tulpi-ülés automatikusan összecsukódik, amikor az utas feláll, garantálva ezzel a tiszta és száraz ülést a következő felhasználó számára! A 360 fokos forgatással a Tulpi ülés lehetővé teszi a saját nézet kiválasztását!

Projekt neve : Tulpi-seat, A tervezők neve : Marco Manders, Ügyfél neve : Tulpi BV.

Tulpi-seat Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.