Design magazin
Design magazin
Szék

Tulpi-seat

Szék A Tulpi-design egy holland formatervező stúdió, amely hangulatos, eredeti és játékos tervezést kínál beltéri és kültéri környezetben, különös tekintettel a köztervezésre. Marco Manders Tulpi-székével nemzetközi elismerést ért el. A szemet gyönyörködtető Tulpi ülés színt kölcsönöz minden környezetnek. Ez a formatervezés, az ergonómia és a fenntarthatóság ideális kombinációja hatalmas szórakozási tényezővel! A Tulpi-ülés automatikusan összecsukódik, amikor az utas feláll, garantálva ezzel a tiszta és száraz ülést a következő felhasználó számára! A 360 fokos forgatással a Tulpi ülés lehetővé teszi a saját nézet kiválasztását!

Projekt neve : Tulpi-seat, A tervezők neve : Marco Manders, Ügyfél neve : Tulpi BV.

Tulpi-seat Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.