Design magazin
Design magazin
Az Ágyba Átváltható Íróasztal

1,6 S.M. OF LIFE

Az Ágyba Átváltható Íróasztal A fő koncepció az volt, hogy kommentáljuk azt a tényt, hogy életünk zsugorodik annak érdekében, hogy beleférjen irodánk zárt térébe. Végül rájöttem, hogy az egyes civilizációk társadalmi körülményektől függően nagyon eltérően érzékelik a dolgokat. Ezt az íróasztalot például fel lehet használni sziesztának vagy néhány órányi éjszakai alváshoz azokban a napokban, amikor valaki a határidők betartására törekszik. A projektet a prototípus méreteinek (2,00 méter hosszú és 0,80 méter széles = 1,6 sm) nevezték el, és az a tény, hogy a munka egyre több helyet foglal el az életünkben.

Projekt neve : 1,6 S.M. OF LIFE, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Az Ágyba Átváltható Íróasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.