Design magazin
Design magazin
A Hordozható Akkumulátortípus

Parallel

A Hordozható Akkumulátortípus Mint az iPhone 5, a Párhuzamos úgy van beállítva, hogy 2500mAh szuper akkumulátort használjon a fogyasztókra - ez 1,60-szoros élettartam. Ez rendkívül kényelmes a fogyasztók számára, akik mindig útközben vannak, és teljes mértékben kihasználják az iPhone képességeit. A Parallel eltávolítható elem egy kiegészítő kemény polikarbonát tokkal. Csatlakoztassa, ha több energiára van szükség. Vegye le a súly megkönnyítése érdekében. Ergonómiailag úgy tervezték, hogy jól illeszkedjen a kezedbe. A beépített villámkábellel és az 5 színű védőtokkal megegyező hosszúságú, mint az iPhone 5.

Projekt neve : Parallel, A tervezők neve : Appcessory Pte Ltd, Ügyfél neve : Gosh!.

Parallel A Hordozható Akkumulátortípus

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.