Design magazin
Design magazin
Hordozható Bluetooth Hangszóró

Black Box

Hordozható Bluetooth Hangszóró Ez egy hordozható Bluetooth hangszóró. Könnyű és kicsi, érzelmi formájú. Megterveztem a Black Box hangszóró formátumát a hullámok alakjának egyszerűsítésével. A sztereó hang hallgatásához két hangszóró van, bal és jobb. Ez a két hangszóró is része a hullámformanak. Az egyik egy pozitív hullám alakja és egy negatív hullám alakja. használatához ez az eszköz párosíthat más elektronikus eszközökhöz, például a mobilhoz és a számítógéphez a Bluetooth kapcsolaton keresztül, és lejátssza a hangot. Ezen kívül megosztja az akkumulátort. Két hangszórót összeszerelve egy fekete doboz jelenik meg az asztalon, amikor nem használja.

A Hordozható Hangszóró

Seda

A Hordozható Hangszóró A Seda egy intelligencia alapú funkcionális eszköz. A középen található tolltartó helyszervezõ. A digitális funkciók, például az USB-port és a Bluetooth-kapcsolat, lehetővé teszik, hogy hordozható lejátszóként és hangszóróként otthoni területeken alkalmazkodjanak. A külső testbe beágyazott fényszóró asztali fényként működik. A luxus vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben. Ezenkívül a Seda jobb alapvető tulajdonságai a hely jobb felhasználása.

Kávéscsésze És Csészealj

WithDelight

Kávéscsésze És Csészealj A falatos falatos édességételek kiszolgálása sok különböző kultúra részét képezi, mivel szokás egy csésze kávét szolgálni török örömmel Törökországban, biscotti-t Olaszországban, churros-t Spanyolországban és dátumokat Arábiában. A hagyományos csészealjak esetében ezek a kezek azonban csúsznak a forró kávéscsésze felé, és megtapadnak vagy megnedvesednek a kávéfoltokból. Ennek elkerülése érdekében a kávéscsészében van egy csészealj, amelynek külön nyílásai vannak, és amelyek a kávé kezét a helyén tartják. Mivel a kávé az egyik alapvető fontosságú forró ital, a kávéfogyasztás minőségének javítása fontos a mindennapi élet szempontjából.

Asztal

Codependent

Asztal A kódexfüggő egyesíti a pszichológiát és a tervezést, különös tekintettel a pszichológiai állapot, a függőség fizikai megnyilvánulására. Ennek a két összefonódott táblázatnak működésükre támaszkodniuk kell. A két forma képtelen önállóan állni, de együttesen létrehoznak egy funkcionális formát. A döntő asztal egy hatalmas példa arra, hogy az egész nagyobb, mint a részei.

Evőeszköz

Ingrede Set

Evőeszköz Az Ingrede evőeszköz-készletet úgy fejlesztették ki, hogy a mindennapi életben tökéletessé váljon. Villa, kanál és kés készlet, mágnesek segítségével, hasítással. Az evőeszköz függőlegesen állnak, és harmóniát teremtenek az asztalhoz. A matematikai alakzatok lehetővé tette, hogy egy folyadékot alakítson ki, amely három különböző darabból áll. Ez a megközelítés új lehetőségeket teremt, amelyek számos különféle termékre alkalmazhatók, például asztali edényekhez és egyéb eszközök készítéséhez.

A Lakossági Prototípus

No Footprint House

A Lakossági Prototípus Az NFH-t sorozatgyártáshoz fejlesztették ki, egy nagyobb, előre gyártott lakossági tipológiák alapján. Az első prototípust egy holland család számára építették fel Costa Rica délnyugati részén. Két hálószobás konfigurációt választottak acélszerkezettel és fenyőfa bevonattal, amelyet a célhelyre szállítottak egyetlen teherautóval. Az épületet egy központi szolgáltatómag köré tervezték, hogy optimalizálják a logisztikai hatékonyságot az összeszerelés, karbantartás és használat szempontjából. A projekt integrált fenntarthatóságra törekszik gazdasági, környezeti, társadalmi és térbeli teljesítménye szempontjából.