Design magazin
Design magazin
Színházi Szék

Thea

Színházi Szék A MENUT olyan tervező stúdió, amely a gyerekek tervezésére összpontosít, és amelynek egyértelmű célja a híd felváltása a felnőttek számára. Filozófiánk az, hogy innovatív elképzelést kínáljunk a kortárs család életmódjáról. Bemutatjuk a THEA színházi széket. Ülj le és fests; készítsd el a történetedet; és hívja meg barátait! A THEA fókuszpontja a hát, amely színpadként is használható. Az alsó részben van egy fiók, amely kinyitva elrejti a szék hátoldalát, és bizonyos fokú adatvédelmet biztosít a „bábos” számára. A gyerekek ujjbábokat találnak a fiókból a színpadra mutatókhoz a barátaival.

Projekt neve : Thea, A tervezők neve : Maria Baldó Benac, Ügyfél neve : MENUT.

Thea Színházi Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.