Design magazin
Design magazin
Szék

Kagome

Szék A Shinn Asano által tervezett háttérrel, a grafikai tervezés mellett a Sen egy 6 darabos acélbútor-gyűjtemény, amely a 2D vonalakat 3D formákká alakítja. Mindegyik darab, beleértve a „kagome székét”, olyan vonalakkal készült, amelyek minimalizálják a felesleget mind a forma, mind a funkcionalitás kifejezéséhez számos alkalmazásban, olyan egyedi források ihlette, mint például a hagyományos japán kézműves és minták. A Kagome széklet 18 derékszögű háromszögből készül, amelyek támogatják egymást, és felülről nézve képezik a hagyományos japán kézműves mintát, a kagome moyou-t.

Projekt neve : Kagome, A tervezők neve : Shinn Asano, Ügyfél neve : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.