Design magazin
Design magazin
Szék

Kagome

Szék A Shinn Asano által tervezett háttérrel, a grafikai tervezés mellett a Sen egy 6 darabos acélbútor-gyűjtemény, amely a 2D vonalakat 3D formákká alakítja. Mindegyik darab, beleértve a „kagome székét”, olyan vonalakkal készült, amelyek minimalizálják a felesleget mind a forma, mind a funkcionalitás kifejezéséhez számos alkalmazásban, olyan egyedi források ihlette, mint például a hagyományos japán kézműves és minták. A Kagome széklet 18 derékszögű háromszögből készül, amelyek támogatják egymást, és felülről nézve képezik a hagyományos japán kézműves mintát, a kagome moyou-t.

Projekt neve : Kagome, A tervezők neve : Shinn Asano, Ügyfél neve : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.