Design magazin
Design magazin
Led Napernyő És Nagy Kerti Fáklya

NI

Led Napernyő És Nagy Kerti Fáklya A vadonatúj NI Parasol újradefiniálja a világítást oly módon, hogy nem csak világító tárgy lehet. A napernyő és a kerti fáklya innovatív kombinációjával az NI okosan néz ki, napozóágyak mellett a medence melletti vagy egyéb kültéri területeken, reggeltől este. A szabadalmaztatott ujjérzékelő OTC (egygombos dimmer) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák a háromcsatornás világítási rendszer kívánt megvilágítási szintjét. Az NI egy alacsony feszültségű 12 V-os LED meghajtót is alkalmaz, amely nagyon kevés hőt termel, és energiatakarékos tápegységet biztosít a rendszer számára több mint 2000 darabos 0,1 W-os LED-ekkel.

Projekt neve : NI , A tervezők neve : Terry Chow, Ügyfél neve : FOXCAT.

NI  Led Napernyő És Nagy Kerti Fáklya

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.