Design magazin
Design magazin
A Testreszabható Többfunkciós Készülék

BENT

A Testreszabható Többfunkciós Készülék A tömeges testreszabási elv szerint tervezték, és jobban kielégítik a felhasználói igényeket a tömegtermelés korlátain belül. Ennek a projektnek a fő kihívása az volt, hogy olyan tervezetet hozzon létre, amely a tömegtermelés keretein belül teljesíti négy felhasználói csoport eltérő igényeit. Három fő testreszabási elemet határoz meg és használ a termék megkülönböztetésére e felhasználói csoportok számára: 1. képernyő megosztása2 . képernyő magasságának beállítása3.billentyűzet-számológép kombináció.A megoldáshoz testreszabható másodlagos képernyő modul csatlakozik, és a testreszabható billentyűzet-számológép kombinációja

Projekt neve : BENT, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

BENT A Testreszabható Többfunkciós Készülék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.