Design magazin
Design magazin
Világítótestek

Yazz

Világítótestek A Yazz egy szórakoztató, félig merev huzalból készült világítótestet, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármilyen alakzatba hajlítsa a hangulatát. Mellékelt csatlakozóval is rendelkezik, amely megkönnyíti egynél több egység kombinálását. A Yazz esztétikai szempontból is vonzó, felhasználóbarát és gazdaságos. A koncepció abból a gondolatból származott, hogy minimalizálja a világítást annak legalapvetőbb elemeire, mint a szépség végső kifejezésére, anélkül, hogy elveszíti esztétikai hatású világítását, mivel az ipari minimalizmus önmagában a művészet.

Projekt neve : Yazz, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Világítótestek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.