Design magazin
Design magazin
Lámpa

Hitotaba

Lámpa A Shinn Asano által tervezett háttérrel, a grafikai tervezés mellett a Sen egy 6 darabos acélbútor-gyűjtemény, amely a 2D vonalakat 3D formákká alakítja. Minden darab, beleértve a „hitotaba lámpát”, olyan vonalakkal készült, amelyek minimalizálják a felesleget mind a forma, mind a funkcionalitás kifejezése érdekében, számos olyan forrásból, mint például a hagyományos japán kézműves és minták. A Hitotaba lámpát a japán vidék festői látványa inspirálja, ahol a rizsszalma kötegeket lefelé lógják, hogy betakarítás után megszáradjanak.

Projekt neve : Hitotaba, A tervezők neve : Shinn Asano, Ügyfél neve : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.