Design magazin
Design magazin
Az Oldalsó Asztal

una

Az Oldalsó Asztal A zökkenőmentes integráció az una asztal lényege. három juharforma összekapcsolja a edzett üvegfelületet. Az anyagok és képességeik intenzív megfontolásainak eredménye, erős, mégis szellős megjelenésű és hihetetlenül könnyű, una megjelenik az egyensúly és a kegyelem megtestesítőjeként.

Projekt neve : una, A tervezők neve : Conor McDonald, Ügyfél neve : conor mcdonald creative.

una Az Oldalsó Asztal

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.