Design magazin
Design magazin
Komód

shark-commode

Komód A komód, egy nyitott polccal kombinálva, ez biztosítja a mozgás érzését, és a két rész stabilizálja. Különböző felületkezelések és színek használata lehetővé teszi különböző hangulatok megteremtését, és különféle belső terekbe telepíthető. A zárt komód és a nyitott polc illúziót nyújt egy élőlényről.

Projekt neve : shark-commode, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

shark-commode Komód

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.