Design magazin
Design magazin
Szekrény

Deco

Szekrény Az egyik szekrény lógott a másik felett. Nagyon egyedi kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a bútorok ne töltsék ki a helyet, mivel a dobozok nem a padlón állnak, hanem felfüggesztésre kerülnek. Nagyon kényelmes a használata, mivel a dobozokat csoportok szerint osztották meg, és így nagyon kényelmesek lesznek a felhasználó számára. Az anyagok színváltozatai rendelkezésre állnak.

Projekt neve : Deco, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

Deco Szekrény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.