Design magazin
Design magazin
A Vezetékes Televízió

XX265

A Vezetékes Televízió A műanyag szekrény kialakítása különbözik a hagyományos modellektől, általános textúrájú és fényes felülettel a képernyő alatt hagyva logót és vizuális illúziót. A modell a BMS gyártási módjától függően nagyon költséghatékony, miközben továbbra is érinti a tervezést. Az asztali állvány kialakításának folyamatos formája van, visszafelé a közönség felé folyik a króm effektus sávján keresztül. Tehát mind a szekrény kialakítása, mind az állvány kialakítása kiegészítik egymást.

Projekt neve : XX265, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

XX265 A Vezetékes Televízió

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.