Design magazin
Design magazin
A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv

V TV - 46120

A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv Nagy fényű fényvisszaverő felületek és tükörhatások ihlette. Az elülső és a hátsó burkolat műanyag fröccsöntési technológiából készül. A középső rész fémlemezből készül. A tartóállvány kifejezetten hátulról festett üveggel és átlátszó nyakkal, krómozott bevonatú gyűrűs részlettel van kialakítva. A felületek fényességét speciális festési eljárásokkal érik el.

Projekt neve : V TV - 46120, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : .

V TV - 46120 A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.