Design magazin
Design magazin
A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv

V TV - 46120

A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv Nagy fényű fényvisszaverő felületek és tükörhatások ihlette. Az elülső és a hátsó burkolat műanyag fröccsöntési technológiából készül. A középső rész fémlemezből készül. A tartóállvány kifejezetten hátulról festett üveggel és átlátszó nyakkal, krómozott bevonatú gyűrűs részlettel van kialakítva. A felületek fényességét speciális festési eljárásokkal érik el.

Projekt neve : V TV - 46120, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : .

V TV - 46120 A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.