Design magazin
Design magazin
A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv

V TV - 46120

A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv Nagy fényű fényvisszaverő felületek és tükörhatások ihlette. Az elülső és a hátsó burkolat műanyag fröccsöntési technológiából készül. A középső rész fémlemezből készül. A tartóállvány kifejezetten hátulról festett üveggel és átlátszó nyakkal, krómozott bevonatú gyűrűs részlettel van kialakítva. A felületek fényességét speciális festési eljárásokkal érik el.

Projekt neve : V TV - 46120, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : .

V TV - 46120 A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.