Design magazin
Design magazin
A Mosdó

Vortex

A Mosdó Az örvénytervezés célja egy új forma megtalálása, amely befolyásolja a mosdók vízáramát, hogy növeljék azok hatékonyságát, hozzájáruljanak felhasználói élményükhöz, és javítsák esztétikai és szemiotikus tulajdonságaikat. Az eredmény egy metafora, amely egy idealizált örvény formából származik, amely jelzi a csatorna és a víz áramlását, amely vizuálisan az egész tárgyat működő mosdóként jelöli. Ez a csappal kombinálva vezet a vizet egy spirál úthoz, lehetővé téve ugyanannyi víznek, hogy több talajt takarjon le, ami csökkenti a tisztításhoz szükséges vízfogyasztást.

A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása

Snowskate

A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása Az eredeti Snow Skate itt egy meglehetősen új és funkcionális kialakításban van bemutatva - keményfa mahagóniban és rozsdamentes acél futókkal. Az egyik előnye az, hogy a hagyományos sarokbőrcsizmák is használhatók, és mint ilyen, nincs igény a speciális csizmákra. A korcsolyázás gyakorlatának kulcsa az egyszerű kötéstechnika, mivel a formatervezés és az építkezés a korcsolya szélességének és magasságának megfelelő kombinációjával lett optimalizálva. Egy másik meghatározó tényező a futók szélessége, amely optimalizálja a vezetési korcsolyázást szilárd vagy kemény hóon. A futók rozsdamentes acélból készültek, süllyesztett csavarokkal vannak felszerelve.

A Világítási Szerkezet

Tensegrity Space Frame

A Világítási Szerkezet A Tensegrity űrtartalmú fény az RBFuller „kevesebbet többért” elvét használja, hogy csak a fényforrását és az elektromos vezetéket használva világítson meg. A feszesség a szerkezeti eszközzé válik, amellyel a nyomás és a feszültség kölcsönösen működik, hogy látszólag folytonos fényű mezőt hozzon létre, amelyet csak a szerkezeti logika határoz meg. Méretezhetősége és a termelési gazdaságosság egy végtelen konfigurációjú árucikkre vonatkozik, amelynek fényes formája kecsesen ellenáll a gravitációs vonzódásnak egy olyan egyszerűséggel, amely megerősíti korszakunk paradigmáját: Többet érjen el kevesebb felhasználásával.

Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A

Pupil 108

Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A 108-as tanuló: A legolcsóbb Windows 8 konvertálható eszköz az oktatáshoz. Új felület és egy teljesen új tapasztalat a tanulásban. A 108 tanuló a tabletta és a laptop világát egyaránt átváltva váltja fel a kettőt, és javítja az oktatás teljesítményét. A Windows 8 új tanulási lehetőségeket nyit meg, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az érintőképernyő és a számtalan alkalmazás előnyeit. Az Intel® Education Solutions része, a Pupil 108 a világ minden táján a legolcsóbb és legmegfelelőbb megoldás az osztálytermekhez.

Étkezőasztal

Chromosome X

Étkezőasztal Étkezőasztal, amelynek célja nyolc ember ülőhelyének biztosítása, akik nyíl elrendezésben működnek egymással. A teteje egy elvont X, két különféle darabból készült, mély vonallal hangsúlyozva, míg ugyanaz az absztrakt X tükröződik a padlón az alapszerkezettel. A fehér szerkezet három különböző darabból készül, hogy könnyen össze lehessen szerelni és szállítani. Ezenkívül úgy döntött, hogy az alsó rész teak furnér és a fehéres kontrasztja megvilágítja az alsó részt, nagyobb hangsúlyt fektetve a szabálytalan alakú tetejére, ezáltal utalást nyújtva a felhasználók eltérő interakciójára.

Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A

Unite 401

Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A Unite 401: A tökéletes duó az oktatáshoz. Beszéljünk a csapatmunkáról. Hihetetlenül sokoldalú, két az egyben kialakításával az Unite 401 ideális tanuló eszköz az együttműködésen alapuló tanulási környezetekhez. A táblagép és a notebook kombinációja biztosítja a legerősebb mobil megoldást az oktatás számára, amelyet az mgseries biztonságos kialakítás ösztönöz a legokosabb áron.