Design magazin
Design magazin
Világítás És Hangrendszer

Luminous

Világítás És Hangrendszer A világítótestet úgy tervezték, hogy ergonómikus világítási megoldást és térhatású hangrendszert biztosítson egyetlen termékben. Célja olyan érzelmek létrehozása, amelyeket a felhasználók érezni akarnak, és a hang és a fény kombinációját használják fel e cél eléréséhez. A hangvisszaverődés alapján kifejlesztett és a térbeli térhatást a szobában szimuláló hangrendszer anélkül, hogy vezetéket kellene telepíteni és több hangszórót kellene telepíteni a hely körül. Független fényként a Luminous közvetlen és közvetett megvilágítást hoz létre. Ez a világítási rendszer lágy, egyenletes és alacsony kontrasztú fényt biztosít, amely megakadályozza a vakító és látási problémákat.

Elektromos Kerékpár

Ozoa

Elektromos Kerékpár Az OZOa elektromos kerékpár jellegzetes „Z” alakú kerettel rendelkezik. A keret egy megszakítatlan vonalat képez, amely összeköti a jármű legfontosabb funkcionális elemeit, például a kerekeket, a kormányművet, az ülést és a pedálokat. A „Z” alak úgy van orientálva, hogy szerkezete természetes beépített hátsó felfüggesztést biztosít. A súlymegtakarítást az alumínium profilok minden részben történő felhasználása biztosítja. A keretbe beépített kivehető, újratölthető lítium-ion akkumulátor található.

A Nyilvános Birodalom

Quadrant Arcade

A Nyilvános Birodalom A II. Fokozatú árkádját meghívó utcai jelenlétté alakították át, a megfelelő fény megszervezésével a megfelelő helyen. Általánosságban a környezeti megvilágítást holisztikusan alkalmazzák, és annak hatásait hierarchikusan állítják be, hogy elérjék a fénymintázat olyan variációit, amelyek érdeklődést keltenek és elősegítik a tér fokozott használatát. A dinamikus vonalkód tervezésének és elhelyezésének stratégiai beépítését a művésztel közösen irányították úgy, hogy a vizuális effektusok finomabbnak, mint elsöprőnek tűnjenek. A napfény elhalványulásával az elegáns szerkezetet hangsúlyozza az elektromos világítás ritmusa.

A Bővíthető Asztal

Lido

A Bővíthető Asztal A Lido egy kis téglalap alakú dobozba hajtódik. Hajtogatva tárolódobozként szolgál kis tárgyak tárolására. Ha felemelik az oldalsó lemezeket, az ízületi lábak kinyílnak a dobozból, és a Lido teásasztalmá vagy kis íróasztalmá alakul. Hasonlóképpen, ha teljesen kinyitják az oldalsó lemezeket mindkét oldalon, akkor egy nagy asztalmá alakul át, a felső lemez szélessége 75 Cm. Ez az asztal étkezőasztalként használható, különösen Koreában és Japánban, ahol a közös kultúra a földön ülés és étkezés közben ülés.

Hangszer

DrumString

Hangszer Két hangszer kombinálása azt jelenti, hogy új hang, új funkció születik hangszerhasználatban, egy hangszer új lejátszási módja, új megjelenése. A dob hangjegyei szintén olyanok, mint a D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a karakterláncmérlegeket pedig EADGBE rendszerben tervezték. A DrumString könnyű, és van egy vállával és derékával rögzített szíjjal, ezért a műszer használata és tartása egyszerű, és ez lehetővé teszi két kéz használatát.

Kerékpáros Sisak

Voronoi

Kerékpáros Sisak A sisakot a 3D Voronoi szerkezete ihlette, amely a természetben széles körben elterjedt. A parametrikus technika és a bionika kombinációjával a kerékpáros sisak javító külső mechanikai rendszerrel rendelkezik. Különbözik a hagyományos pehelyvédő szerkezetektől, kibővítetlen bionikus 3D-s mechanikus rendszerében. Külső erő ütközésével ez a szerkezet jobb stabilitást mutat. A könnyűség és a biztonság szempontjából a sisak célja, hogy kényelmesebb, divatosabb és biztonságosabb személyi védő kerékpáros sisakot nyújtson az embereknek.