Design magazin
Design magazin
Szék

Tri

Szék A természetes cédrus szilárd anyagból készült széklet CNC-gépekkel dolgozott, és kézzel készített. Különlegessége az, hogy tömör fadarab cédrus blokkból van kialakítva, kezeletlen 50x50 felülettel kézzel csiszolva, homokpapír szemcsékkel, amelyek matt felületűek és simán tapadnak, és fokozza a Az egyedi cédrusfa formái és színsémája az, hogy olyan természetes olaj legyen, amely védi azt, és funkcionális objektummá teszi, és karbantartása szempontjából praktikus. Lágy formatervezés, amely javítja a természetes anyagot illatának kiegészítésével. , kényelem és illat.

Projekt neve : Tri, A tervezők neve : Ascanio Zocchi, Ügyfél neve : riva1920.

Tri Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.