Design magazin
Design magazin
Az Autó Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Az Autó Dashcam A BLackVue DR650GW-2CH egy egyszerű, mégis kifinomult henger alakú megfigyelőautó-műszerfal kamera. Az egység felszerelése egyszerű, és a 360 fokos forgatásnak köszönhetően nagyon állítható. A műszerfal szélvédőhöz való közelsége minimalizálja a rezgéseket és a vakító fényt, és még egyenletesebb és stabilabb felvételt tesz lehetővé. Miután alapos kutatást végeztünk annak tökéletes geometriai alakjának megtalálása érdekében, amely harmonikusan illeszkedhet a tulajdonságokhoz, a henger alakú formát választottuk, amely mind a stabilitás, mind az állíthatóság elemeit biztosítja.

Projekt neve : BlackVue DR650GW-2CH, A tervezők neve : Pittasoft Co., Ltd., Ügyfél neve : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Az Autó Dashcam

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.