Design magazin
Design magazin
Az Autó Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Az Autó Dashcam A BLackVue DR650GW-2CH egy egyszerű, mégis kifinomult henger alakú megfigyelőautó-műszerfal kamera. Az egység felszerelése egyszerű, és a 360 fokos forgatásnak köszönhetően nagyon állítható. A műszerfal szélvédőhöz való közelsége minimalizálja a rezgéseket és a vakító fényt, és még egyenletesebb és stabilabb felvételt tesz lehetővé. Miután alapos kutatást végeztünk annak tökéletes geometriai alakjának megtalálása érdekében, amely harmonikusan illeszkedhet a tulajdonságokhoz, a henger alakú formát választottuk, amely mind a stabilitás, mind az állíthatóság elemeit biztosítja.

Projekt neve : BlackVue DR650GW-2CH, A tervezők neve : Pittasoft Co., Ltd., Ügyfél neve : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Az Autó Dashcam

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.