Design magazin
Design magazin
Az Autó Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Az Autó Dashcam A BLackVue DR650GW-2CH egy egyszerű, mégis kifinomult henger alakú megfigyelőautó-műszerfal kamera. Az egység felszerelése egyszerű, és a 360 fokos forgatásnak köszönhetően nagyon állítható. A műszerfal szélvédőhöz való közelsége minimalizálja a rezgéseket és a vakító fényt, és még egyenletesebb és stabilabb felvételt tesz lehetővé. Miután alapos kutatást végeztünk annak tökéletes geometriai alakjának megtalálása érdekében, amely harmonikusan illeszkedhet a tulajdonságokhoz, a henger alakú formát választottuk, amely mind a stabilitás, mind az állíthatóság elemeit biztosítja.

Projekt neve : BlackVue DR650GW-2CH, A tervezők neve : Pittasoft Co., Ltd., Ügyfél neve : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Az Autó Dashcam

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.