Design magazin
Design magazin
Az Eltávolítható Asztalok

iLOK

Az Eltávolítható Asztalok Patrick Sarran terve a Louis Sullivan által kidolgozott híres képletnek felel meg: „A forma követi a funkciót”. Ebben a szellemben az iLOK táblákat úgy alakították ki, hogy prioritássá tegyék a könnyedséget, az erőt és a modularitást. Ez az asztallapok fából készült kompozit anyagának, a lábak íves geometriájának és a méhsejt szívében rögzített szerkezeti tartóknak köszönhetően lehetséges. Az alaphoz ferde metszéspontot használva az alábbiakban hasznos teret kapunk. Végül a fából meleg esztétika merül fel, amelyet a finom étkezők nagyra értékelnek.

Projekt neve : iLOK , A tervezők neve : Patrick Sarran, Ügyfél neve : QUISO SARL.

iLOK  Az Eltávolítható Asztalok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.