Design magazin
Design magazin
Az Eltávolítható Asztalok

iLOK

Az Eltávolítható Asztalok Patrick Sarran terve a Louis Sullivan által kidolgozott híres képletnek felel meg: „A forma követi a funkciót”. Ebben a szellemben az iLOK táblákat úgy alakították ki, hogy prioritássá tegyék a könnyedséget, az erőt és a modularitást. Ez az asztallapok fából készült kompozit anyagának, a lábak íves geometriájának és a méhsejt szívében rögzített szerkezeti tartóknak köszönhetően lehetséges. Az alaphoz ferde metszéspontot használva az alábbiakban hasznos teret kapunk. Végül a fából meleg esztétika merül fel, amelyet a finom étkezők nagyra értékelnek.

Projekt neve : iLOK , A tervezők neve : Patrick Sarran, Ügyfél neve : QUISO SARL.

iLOK  Az Eltávolítható Asztalok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.