Design magazin
Design magazin
A Kézi Prés

Kwik Set

A Kézi Prés A többcélú bőr kézi prés egy intuitív, univerzálisan tervezett gép, amely egyszerűsíti a mindennapi bőrgyártók életét, és kihasználja a kis helyet. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vágja a bőrt, nyomtasson / domborítson mintákat, és hardvert állítson be 20 plusz testreszabott sablonnal és adapterrel. Ezt a platformot már az indulástól kezdve osztályvezető termékként tervezték.

Projekt neve : Kwik Set, A tervezők neve : Erik Christopher DeMelo, Ügyfél neve : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set A Kézi Prés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.