Design magazin
Design magazin
Óra

Pin

Óra Az egész egy egyszerű játékkal kezdődött a kreativitás osztályán: a téma az "óra" volt. Így a digitális és az analóg különféle faliórákat felülvizsgálták és kutatták. Az eredeti ötlet az órák legkevésbé jelentős területével kezdődött, amely a csap, amelyen az órák általában lógnak. Az ilyen típusú óra tartalmaz egy hengeres pólt, amelyre három projektor van felszerelve. Ezek a kivetítők a meglévő három fogantyút azonosakba teszik a szokásos analóg órákéval. Ugyanakkor számot vetnek fel.

Projekt neve : Pin, A tervezők neve : Alireza Asadi, Ügyfél neve : AR.A.

Pin Óra

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.