Design magazin
Design magazin
Óra

Pin

Óra Az egész egy egyszerű játékkal kezdődött a kreativitás osztályán: a téma az "óra" volt. Így a digitális és az analóg különféle faliórákat felülvizsgálták és kutatták. Az eredeti ötlet az órák legkevésbé jelentős területével kezdődött, amely a csap, amelyen az órák általában lógnak. Az ilyen típusú óra tartalmaz egy hengeres pólt, amelyre három projektor van felszerelve. Ezek a kivetítők a meglévő három fogantyút azonosakba teszik a szokásos analóg órákéval. Ugyanakkor számot vetnek fel.

Projekt neve : Pin, A tervezők neve : Alireza Asadi, Ügyfél neve : AR.A.

Pin Óra

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.