Design magazin
Design magazin
A Magánlakás

House L019

A Magánlakás Az egész házban egyszerű, de kifinomult anyag- és színkoncepciót használt. Fehér falak, fa tölgyfa padló és helyi mészkő fürdőszobákhoz és kéményekhez. A pontosan kidolgozott részletek érzékeny luxus hangulatát idézik elő. A pontosan összeállított kilátások meghatározzák a szabadon lebegő L alakú lakóterületet.

Az Iroda

Studio Atelier11

Az Iroda Az épület egy „háromszögre” épült, amelynek az eredeti geometriai forma legerősebb vizuális képe volt. Ha magasról néz le, összesen öt különféle háromszöget láthat. A különböző méretű háromszögek kombinációja azt jelenti, hogy az "ember" és a "természet" szerepet játszik, ahol találkoznak.

Lakóház

Tei

Lakóház Nagyon nagyra becsülték azt a tényt, hogy a nyugdíjba vonulás utáni kényelmes élet, amely a legtöbbet használja a domboldalon fekvő helyiségeknek, a szokásos módon folyamatos tervezéssel valósul meg. Gazdag környezet fogyasztása. De ezúttal nem a villa építészet, hanem a személyes lakás. Aztán először azt a struktúrát kezdtük el készíteni, amely alapján képes a szokásos életet kényelmesen eltölteni ésszerűtlenség nélkül az egész tervre.

A Belső Terek

Highpark Suites

A Belső Terek A Highpark Suites Common Areas felfedezi a városi Gen-Y életmód zökkenőmentes integrációját a zöld élettel, az üzleti élettel, a szabadidővel és a közösséggel. A wow faktor előcsarnokoktól a szobrászati égbolton, rendezvénytermeken és funky tárgyalótermektől kezdve ezeket a kényelmi területeket a lakók számára otthona kiterjesztésére tervezték. A zökkenőmentes beltéri kültéri élet, a rugalmasság, az interaktív pillanatok, valamint a városi színek és textúrák palettájának ihlette a MIL Design a határait egyedülálló, fenntartható és holisztikus közösség létrehozására, ahol minden helyiségben a lakók és a trópusi környezet gondoskodik.

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont

Jiuwu Culture City , Shenyang

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont A Jato Design feladata egy hagyományos könyvesbolt átalakítása dinamikus, többcélú felhasználású helyiséggé - hogy ne csak bevásárlóközpont legyen, hanem kulturális csomópont a könyv ihlette eseményekhez és egyebekhez. A középső fű a „hős” hely, ahol a látogatók drámai tervekkel kiegészített, világosabb árnyalatú fűrészáru-környezetbe költöznek. Lámpásszerű kókuszok lógnak a mennyezetről, míg a lépcsők közösségi terekként szolgálnak, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy a lépcsőn ülve elhúzódjanak és olvassanak.

A Szálloda Belsőépítészete

Stories Container

A Szálloda Belsőépítészete A konténer szállít rakományokat helyekre. A szálloda pihenőhelyet kínál az utazók számára. Van egy közös átmeneti pihenőhely. Ezért használja a "konténer" fogalmát a szállodaként. A szálloda nemcsak pihenőhely, hanem személyiségtér is. Minden szobának megvan a maga kifejezése és személyisége. Ezért hozzon létre nyolc különféle lakosztályt az alábbiak szerint: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey és Ballerina. A Stable House nem csak pihenőhely, hanem ellátóállomás a lelked számára.